Ozzy Osbournen ex-basisti väittää, että Pimeyden prinssin 80-luvun sekoilu oli liikaa edesmenneelle kitaristisuuruudelle

Gary Moore lavalla vuonna 2005
Wikimedia Commons / livepict.com

Ozzy Osbournen sooloyhtyeessä 80- ja 90-luvuilla vaikuttanut basisti Bob Daisley sanoo kanadalaisen The Metal Voicen haastattelussa, että vuonna 2011 menehtynyt Gary Moore oli Pimeyden prinssin ensisijainen valinta bändinsä kitaristiksi. Yhteistyö ei kuitenkaan koskaan ottanut tuulta purjeisiinsa Ozzyn tuolloin harjoittaman holtittoman päihteidenkäytön takia.

”Ozzy ei koskaan halunnut korvata Randy Rhoadsia Gary Moorella”, Daisley toteaa ja jatkaa: ”Gary Moore oli Ozzyn ykkösvalinta. Kun Ozzy oli Los Angelesissa Black Sabbath -potkujensa jälkeen ja mietti bändin kasaamista, hänen ensimmäinen valintansa oli Gary Moore. Moore ei kuitenkaan halunnut työskennellä Ozzyn kanssa johtuen tämän maineesta viinan ja huumeiden kanssa, sekä yleisestä epäluotettavuudesta ja epäammattimaisuudesta. Gary tarjosi kuitenkin apuaan kitaristin etsimisessä ja oli valmis kertomaan mielipiteensä ehdokkaista.”

”Yksi juttu jonka haluan sanoa on se, että Gary arvosti Jake E. Leen todella korkealle, sanoen: ’Mielestäni Jake E. Le on yksi parhaista kitaristeista joita Ozzylla on koskaan ollut”, Daisley lisää.

Voit kuunnella miehen haastattelun alta.