”Muutamia biisi-ideoita” – Ozzy Osbourne vihjaisi Black Sabbathin jälkeisistä suunnitelmistaan

Jatkoa vuoden 2010 Scream-albumille luvassa?

Ozzy Osbourne (67) on kommentoinut Black Sabbathin jälkeisiä suunnitelmiaan Jenkkien Metrolle antamassaan haastattelussa.

Kun pimeyden prinssiltä itseltään udeltiin, mitä tämä aikoo puuhata Sabbathin The End -kiertueen päättyessä vuoden 2017 alkupuolella, kuului vastaus seuraavasti:

”Pyörittelen parhaillaan muutamia biisi-ideoita. Minulla on jokunen juttu merkattuna muistiin, ja kun Black Sabbath lopettaa kiertämisen, minä aion suunnata studioon bändini kanssa kappaleita nauhoittamaan. Kun tulee valmista, saatte varmasti nähdä minut tien päällä jälleen.”

Ozzyn sooloilua ja mahdollista eläkkeelle vetäytymistä pohti toukokuussa myös miehen vaimo ja manageri Sharon Osbourne:

”Se (eläköityminen) ei tule tapahtumaan vuoden sisällä, mutta se on edessä. – – En haluaisi nähdä Ozzya laulamassa Crazy Trainia 75-vuotiaana. Olisi parasta siirtyä sivuun ennen seitsemääkymppiä, lopettaa huipulla.”

Ozzy itse jutteli kesäkuussa Billboardille tähän tapaan:

”Minä en ole siirtymässä eläkkeelle, Sabbath on. – – Ozzy Osbourne soolona ei ole työ. Se on intohimo ja rakkaus. Se on minun elämäni suurin rakkaustarina.”

Nähtäväksi jää, onko vuonna 2010 ilmestynyt viimeisin Ozzy Osbourne -studioalbumi Scream siis todellakin saamassa pian jatkoa kuten levy-yhtiön päänainen Sylvia Rhone jo vuosi sitten vihjaili.

Ja kuten myös niin soolo-Ozzyn kuin Black Sabbathinkin kanssa kiertänyt kosketinsoittaja Adam Wakeman aivan vastikään vihjaili.