Ozzyn uudella albumilla ei kuulla tuttua kitaranvingutusta – Zakk Wylde: ”Minulla ei ole mitään tekemistä sen kanssa”

25.10.2019 22:08

Yli vuosikymmenen tauon jälkeen Ozzy Osbournen sooloyhtyeeseen vuonna 2017 palannut kitarajumala Zakk Wylde ei ole omien sanojensa mukaan mukana Pimeyden prinssin tulevalla albumilla. Mies jutusteli aiheesta Cassius Morris Show’n tuoreessa haastattelussa. Voit kuunnella sen kokonaisuudessaan yltä.

”Emme tehneet sille mitään”, Wylde toteaa Ozzyn työstämästä uutuusalbumista. ”Ozz vain jammaili joidenkin ystäviensä kanssa. Hän oli vain, että ’Hei Zakk, nauhoitin jotain juttuja’, tai jotain sellaista. Vastasin, että ’Hieno juttu, Ozz.'”

”Se Post Malone -juttu [Take What You Want], jonka kuulin, oli mahtava”, mies jatkaa. ”Post tuli Black Labelin keikalle ehkä noin puolisen vuotta sitten, ennen Ozzy-juttua. Hän tuli paikalle ja oli, että ’Moro Zakk, kuis kulkee?’ Todella siisti jätkä ja niin poispäin. Ozzy kuulosti mahtavalta kun kuulin sen biisin. Mutta ei, minulla ei ollut mitään tekemistä Ozzyn nauhoittaman kaman kanssa.”

Ozzy työsti 12. sooloalbuminsa Post Malone -vierailun yhteydessä tapaamansa tuottaja Andrew Wattin kanssa. Albumin julkaisutavasta tai -muodosta ei kuitenkaan toistaiseksi ole sen tarkempaa tietoa.

Lisää luettavaa