Poliisi suoritti kotietsinnän lukuisista hyväksikäytöistä syytetyn Marilyn Mansonin taloon

Marilyn Manson.
CraSH / imageSPACE / Shutterstock / All Over Press

Rolling Stonen mukaan poliisit veivät muun muassa kovalevyjä ja muita mediatallennusvälineitä.

Los Angelesin poliisi on tehnyt kotietsinnän shokkirokkari Marilyn Mansonin länsi-Hollywoodissa sijaitsevaan kotiosoitteeseen maanantaina 29. marraskuuta, viranomaisten edustaja vahvistaa Rolling Stone -lehdelle. Kotietsintä on osa seksuaalirikostutkintaa: useat naiset ovat syyttäneet Mansonia hyväksikäytöstä ja pahoinpitelystä.

Raporttien mukaan kotietsinnässä takavarikoitiin muun muassa tietokoneen kovalevyjä ja muita vastaavia tallennusvälineitä.

Lukuisat naiset ovat esittäneet syytöksiä Mansonia kohtaan ja ainakin neljä naista – muun muassa Game of Thrones -näyttelijä Esme Bianco sekä Ashley Morgan Smithline – ovat nostaneet tapauksista viralliset syytteet. Rolling Stone -lehden hiljattain julkaisemassa laajassa artikkelissa naiset kertovat Mansonin raiskanneen heidät ja muun muassa lukinneen heidät pieneen äänieristettyyn koppiin useiksi tunneiksi, jos he olivat tehneet laulajan mielestä jotain väärää.

Manson, oikealta nimeltään Brian Warner, on järjestäen kiistänyt kaikki hänestä esitetyt syytökset.

”Näillä väitteillä on kolme yhtäläisyyttä – ne ovat kaikki valheellisia, ovat tapahtuneet väitetysti yli vuosikymmen sitten ja ovat osa entisten kumppanien koordinoitua hyökkäystä herra Warneria kohtaan. He ovat tehneet hänen yksityiselämäänsä ja osapuolten väliseen yhteisymmärrykseen perustuneisiin suhteisiin liittyvistä pienistä ja mitättömistä yksityiskohdista aseita ja värittäneet niistä kauhutarinoita”, Mansonin asianajaja Howard King kommentoi.