Rob Zombie ei usko Slayerin eläkepäätöksen kauaa pitävän: Kaksi vuotta ja he ovat taas tien päällä

25.7.2018 13:27

Rob Zombie on esittänyt CHOM 97.7 -radiokanavan haastattelussa epäileviä kommentteja Slayerin lopettamissuunnitelmien pitävyydestä.

Mieheltä kysyttiin, uskoiko hän koskaan jatkavansa esiintymistä vielä 30 vuotta White Zombien perustamisen jälkeen, jolloin Zombie veti Slayerin spekulaatioihinsa mukaan.

— En usko kenenkään ajatelleen tekevänsä tätä näin pitkään. Muutama päivä sitten hengailin Alice Cooperin kanssa, kun hän oli käymässä Rock and Roll Hall of Famella, ja päätin käydä moikkaamassa miestä. Hän on 70-vuotias, eikä hänellä ole minkäänlaisia eläköityssuunnitelmia. Jerry Lee Lewiskään ei ole vielä eläkkeellä, jessus sentään.

— Kukaan rock-jamppa ei ole vielä koskaan jäänyt eläkkeelle. he ovat vain… kuolleet. Siinä on ollut heidän syynsä lopettamiselle. Kun kuulen juttuja, kuten että Slayer on lopettamassa, ajattelen että, ”Ei helvetissä. Ei sitten millään.” He luulevat haluavansa olla kotona ja elää normaalia elämää. Kahden vuoden sisällä he tulevat hulluiksi ja ovat taas tien päällä. Me olemme luotuja siihen. Olemme kaikki hulluja ja meidän täytyy vain jatkaa tätä. En tiedä miksi. En usko kenenkään jäävän koskaan eläkkeelle. Jatkamme niin kauan, kunnes emme enää yksinkertaisesti kykene siihen enää.

— Voisin lopettaa hommat vain silloin, kun en enää uskoisi pystyväni toimittamaan ja tietäisin, etten ole enää hyvä. Kun tiedän, etteivät show’t enää kulje, enkä pysty parhaimpaani. Mutta en sitä ennen. Aikahan kyllä suorastaan viuhuu ohi.

Voit kuunnella miehen koko haastattelun jutun ylälaidasta.

Lisää luettavaa