Robbie Williamsista tulossa dokumenttisarja, jossa ei peitellä mitään – ”Se tulee olemaan täynnä seksiä, huumeita ja mielenterveysongelmia”

Vaikka Williamsilla onkin oikeus sarjan editointiin, laulaja vannoo, ettei tule kaunistelemaan ja peittelemään asioita.
4.10.2022 17:19

Take That -poikabändistä kuuluisuuteen nousseen, vuonna 1996 soolouran myötä megatähteyteen ampaisseen Robbie Williamsin elämään ja uraan mahtuu kaikenlaista. Milloin hänellä on meneillään naapurisota Led Zeppelinin Jimmy Pagen kanssa, milloin hänellä on taas ollut palkkamurhaajat kintereillään.

Ei siis ihme, että sen lisäksi, että laulajasta ollaan työstämässä näyteltyä elokuvaa, on Netflixiin tulossa ensi vuonna dokumenttisarja laulajasta. Sarjan ohjaa Joe Pearlman (Bros: After The Screaming Stops) ja tuottajina toimivat Asif Kapadia (Amy, Diego Maradona, Senna) sekä Dominic Crossley-Holland (The Love of Money, All Watched Over by Machines of Loving Grace). Williamsilla itsellään on oikeus vaikuttaa lopputulokseen, mutta laulaja vakuuttaa uusiseelantilaisen radiokanavan haastattelussa, ettei aio salata mitään.

”Se tulee olemaan täynnä seksiä, huumeita ja mielenterveysongelmia”, Williams lupaa.

”He eivät ole vielä aloittaneet, mutta olen varma, ettei mitään tulla kaunistelemaan. Tulen varmasti paljastamaan elämästäni liikaakin asioita. Odotan innolla, että kuvaukset saadaan käyntiin ja minulle itsellenikin selviää, mitä tästä tulee.”

”Sääntöjä ei ole. Minä olen se, joka todennäköisesti haluaa jättää kaiken mukaan. Harvoin, jos koskaan, olen sanonut: ’Tuo on liikaa, ota se pois’. Minä ajattelen yleensä niin, ettei jotain ole riittävästi.”

”Minulla on editointioikeus, mutta he ovat todella, todella onnekkaita, koska minä haluan näyttää itsestäni enemmän kuin kukaan muu haluaa. Useimmat haluavat näyttää itsestään kaunistellun version, koska pelkäävät antaa liikaa todellisesta itsestään pois. Yleisö huomaa sen kyllä enkä minä yleisön edustajana pidä sellaisesta, joten en tee sitä.”

Robbie Williams konsertoi Tampereen Nokia-areenalla 5. maaliskuuta 2023.

Lisää luettavaa