Rokkarit pitäneet lääkärit kiireisinä ja peruneet keikkoja – Dusty Hillin olkapää sijoiltaan, Ace Frehleyllä nestehukka

Myös Prince on eräiden lähteiden mukaan käynyt sairaalahoidossa
18.4.2016 08:53

Viimeisen viikon aikana ovat sairaalan ovet käyneet tiheään rokkisetien vuoksi. Kuten eilen uutisoimme, Paul Stanley joutui jäämään pois Kissin viimeisimmältä keikalta revenneen hauisjänteen vuoksi.

Stanleyn entinen Kiss-toveri Ace Frehley joutui puolestaan sairaalaan perjantaina 15. huhtikuuta Pennsylvanian Wilkes-Barressa heitetyn keikkansa jälkeen. Frehley kärsi nestehukasta ja uupumuksesta.

Kitaristi on kuitenkin jo toipumassa, ja lääkärit ovat antaneet Frehleylle muuten puhtaat paperit, mutta hän joutui lääkärien määräyksestä perumaan lauantaina 16.4. suunnitellun konserttinsa Poughkeepsiessä New Yorkissa. Konsertin oli tarkoitus olla Frehleyn meneillään olleen kiertueen viimeinen etappi.

ZZ Topin Dusty Hillillä ei kuitenkaan ollut aivan yhtä hyvä tuuri. Basisti nimittäin kaatui viime torstaina keikkapaikan takahuoneessa sillä seurauksella, että hänen olkapäänsä meni sijoiltaan. Illan keikka Teksasin Lubbockissa jouduttiin perumaan heti kättelyssä. Samoin perjantain ja lauantain konsertit Oklahoman Shawneessa ja Teksasin Chillfesteillä jouduttiin perumaan.

ZZ Topin kiertueen on tarkoitus jatkua tulevana perjantaina 22. huhtikuuta, toivottavasti basistin olkapää tervehtyy siihen mennessä.

Lisäksi TMZ uutisoi ankaran flunssan kourissa olevan Princen käyneen sairaalassa perjantaiaamuyönä. Torstai-iltana Atlantassa esiintynyt Prince oli jo kotimatkalla, kun hänen yksityiskoneensa eräiden lähteiden mukaan teki hätälaskun Illinoisissa ja Prince kiidätettiin sairaalaan.

TMZ:n saamien tietojen mukaan Prince kuitenkin pääsi kolmen tunnin hoidon jälkeen pois sairaalasta ja kotiinsa toipumaan. Ilmeisesti kovin vakavasta visiitistä ei ole ollut kyse, sillä jo lauantaina Princen päämajassa Paisley Parkissa järjestettiin bailut.

Lisää luettavaa