Rokotteiden vastustajat kerääntyivät Foo Fightersin keikalle osoittamaan mieltään – ”Dave Grohl on tietämätön hölmö”

Foo Fightersin keikalle pääsy edellytti rokotetodistuksen esittämistä.
16.6.2021 10:04

Foo Fighters soitti tiistaina (15.6.) keikan Kalifornian Agoura Hillsissä noin 600 henkeä vetäneessä Canyon Clubissa. Yleisömäärää ei ollut rajoitettu, mutta lippua ostaessa tuli esittää todiste koronarokotuksen saamisesta.

Tämä sai rokotteiden vastustajat liikkeelle ja kerääntymään keikkapaikan ulkopuolelle osoittamaan mieltään kyltein ja iskulausein. Mielenosoittajien mukaan bändi harjoittaa ”modernia erottelua” rajatessaan rokottamattomat keikan ulkopuolelle. Kuvia mielenosoittajista on julkaistu runsaasti sekä Twitterissä että Instagramissa.

Ja kuten Variety-lehti uutisoi, paikalla oli kuvien mukaan myös näyttelijä Ricky Schroder (NYBD Blue, Silver Spoons), joka on hyvin tunnettu rokotteiden vastustaja. Schroder olikin muutama päivää ennen keikkaa julkaissut Facebookissaan kuvan, jonka saatteessa tämä haukkui Foo Fighters -nokkamiestä.

”Dave Grohl on tietämätön hölmö, joka ansaitsisi kunnon läpsyn antaessaan tukea syrjinnälle. Tietämättömyys ilmenee kaikissa muodoissa ja koossa. Kurt Cobain yhdessä miljoonien patrioottien kanssa nauravat sinulle, Dave”, Schroder kirjoitti.

Foo Fighters aikoo soittaa täyden kapasiteetin keikan myös Madison Square Gardenissa 20. kesäkuuta. Myös tälle keikalle tulee lippua ostaessaan esittää todiste rokotuksesta.

”Olemme odottaneet tätä päivää jo reilun vuoden ja Madison Square Garden tulee myös tuntemaan sen. New York, valmistautukaa pitkään yöhön ja huutamaan sielunne kyllyydestä yhdessä”, Grohl kommentoi Madison Square Garden -keikan julkistamisen yhteydessä.

https://twitter.com/max__reichert/status/1404998573574348801

Lisää luettavaa