Sanasota jatkuu: Carmine Appice vastasi rumpalilegendaa ”kulahtaneeksi” kutsuneelle Nikki Sixxille nasevasti takaisin

Touché!
21.3.2023 19:26

Pitkän uran tehnyt rumpalilegenda Carmine Appice (Vanilla Fudge, Beck, Bogert & Appice, Cactus) antoi hiljattain Ultimate Guitarille haastattelun, jossa tämä sanoi läheisen ystävänsä Mick Marsin kertoneen hänelle, että terveysongelmat eivät olleet ainoa syy, miksi kitaristi ei lähtenyt muun bändin matkaan Mötley Crüen suunnatessa Euroopan-kiertueelle, vaikka hän olikin mukana viime kesänä yhtyeen kiertäessä Pohjois-Amerikkaa. Appicen mukaan Marsia harmitti, että valtaosa bändin musiikista tulee taustanauhoilta eikä kitaristin annettu soittaa oikeasti livenä. Lisäksi Appice väittää Marsin olleen tympääntynyt siihen, miten paljon rahaa muu bändi törsäsi muun muassa lentämällä keikkapaikasta toiseen.

”Hän sanoi minulle, että muut tuhlaavat rahojaan ja leikkivät rokkistaroja. Mick halusi vain soittaa musiikkia. Mick ei halunnut haaskata aikaa ja rahaa, joten hän matkusti bussilla. Hänen elämäntyylinsä on erilainen kuin muilla, joten heillä oli paljon erimielisyyksiä”, Appice totesi.

Pian haastattelun julkaisun jälkeen Mötley Crüe -basisti Nikki Sixx vastasi Appicen väitteisiin Twitterissä närkästyneesti.

”Kulahtanut rumpali yrittää puhua puolestamme? Ja toisten epäonnella ilakoiva media on heti mukana hyötymässä taloudellisesti näistä valheista?” Sixx kirjoitti.

Veteraanirumpali ei kuitenkaan jäänyt sanattomaksi, vaan vastasi omalla Twitter-tilillään Sixxille erittäin nasevasti takaisin.

”Tämä kulahtanut rumpali sentään pystyy soittamaan instrumenttiaan hyvin, on toiminut edelläkävijänä raskaan rockin rumpaleille ja pystyy opettamaan muita soittamaan”, Appice sivalsi.

Auts. Nähtäväksi jää, jatkuuko kädenvääntö vielä tästä, vai antaako Sixx asian olla. Sixxin tuntien voisi kuvitella, että kyllä sieltä vielä jonkinlainen kuitti takaisin tulee.

Lisää luettavaa