Slashin kitarointia kuullaan Michael Monroen tulevalla levyllä – ”Siinä on hieno mies!” Monroe hehkuttaa

16.2.2022 08:21

Soundissa 1/22 julkaistiin Slashin haastattelu, jossa kitaristi päästi suustaan ilahduttavan uutisen: hän on taltioinut soittoaan Michael Monroen käyttöön. Siinäpä kiinnostava yhdistelmä! Päätimme ottaa Monroeen yhteyttä ja kysyä aiheesta tarkemmin.

Sähköpostitse tavoitettu Monroe vahvistaa, että Slash todellakin on mukana miehen tulevalla levyllä. Monroe lupailee, että lopputulos saadaan kuultavaksi vielä lähikuukausien aikana.

”Joo, Slash soittaa skittasoolon ja vähän muutakin kitaralisäystä uuden, kesäksi julkaistavan Michael Monroe -albumin nimibiisillä I Live Too Fast To Die Young”, Monroe kirjoittaa.

”Siinä on hieno mies! Vaikka hänellä oli todella kiireinen aikataulu, hän otti aikaa tätä varten ja teki sen parin päivän sisällä pyyntöni jälkeen. Slash ei turhia selittele, vaan nimenomaan tekee. Hän diggasi biisistä ja sanoi että se on ’super catchy’. Ja siitä soolostahan tuli hauskan loistava!”

”Olen muutenkin innoissani uudesta albumista. Ollaan uudistettu mun bändin soundia ja tyyliä parhaalla mahdollisella tavalla. Tuskin maltan odottaa että se julkaistaan!” Monroe päättää viestinsä.

Eli viimeistään kesällä saadaan kuulla uudistunutta, Slashillä vahvistettua Michael Monroeta, ja uuden levyn nimikin tuli siinä kerrottua. Hyvä!

Lisää luettavaa