Slipknotin Corey Taylor väläyttää eroa yhtyeestä – ”En ole enää nuori”

Sami Lommi

Muusikko-dj Daniel P. Carterin toimittamaan Someone Who Isn’t Me -podcastiin haastateltu Corey Taylor antoi Slipknot-fanien kannalta huolestuttavia vastauksia. Kun Taylorilta kysyttiin, voisiko hän koskaan väsyä kiertueiden tekemiseen, vastaus oli yllättävän myönteinen.

– Rehellisesti sanoen jos olisit kysynyt tuota minulta vuosi sitten, olisin vastannut ”ei”. Mutta nyt… Taylor aloitti.

– Olen 42-vuotias. En ole enää nuori. Ja miten innokas minun mieleni onkaan, olen ihan romuna. Slipknot-vuosissa laskettuna voisin olla jotain 60.

Taylor tähdensi, ettei missään nimessä lopettaisi musiikin tekemistä, mutta Slipknot on eri asia.

– Saatan astua kauemmas Slipknotista jossain vaiheessa. Ihan vain sen takia, millaista musiikkia soitamme ja millaista energiaa siihen tarvitaan. En usko, että pystyn siihen enää viisikymppisenä, Taylor sanoo.

– Enkä todellakaan haluaisi pidätellä muuta yhtyettä ihan vain sen takia, etten enää fyysisesti pysy mukana. En siis jättäisi musiikkia, ainoastaan Slipknotin.

Samassa haastattelussa Taylor vihjaa, että yhtyeellä on haluja etääntyä brutaalimmasta päänhakkaamisesta. Seuraavilla levyillä Slipknot saattaa kokeilla jotain uutta.

– Olemme keskustelleet Clownin kanssa siitä, mihin bändi on menossa. Olemme tehneet jo kaikenlaista hullua kamaa, ja jossain vaiheessa meidän täytyy taas kehittyä uusiin suuntiin, Taylor sanoo.

– Luulen, että tulevaisuudessa musiikissamme on vähemmän kyse angstista ja hulluudesta ja enemmän luovuudesta. Bändissä on kutenkin erittäin luovia ihmisiä. Ei levyjemme tarvitse olla pelkkää sotaa joka kerta.