Soy un perdedor! Flow kiinnitti Beckin ja Belle And Sebastianin

20.1.2015 10:00

Beck saapuu elokuussa järjestettäville Flow-festivaaleille. Helsingin Suvilahteen saapuvat myös skottibändi Belle And Sebastian sekä yhdysvaltalainen The War On Drugs.

Beck Hansen, taiteilijanimeltään Beck, teki läpimurtonsa vuonna 1994 Loser-hitillä. Sittemmin Beck on kasvanut yhdeksi indierockin merkittävimmistä artisteista. Artisti julkaisi edellisen, arvostelumenestykseksi nousseen albuminsa Morning Phase viime helmikuussa. Beck on paljastanut työstävänsä jo seuraavaa pitkäsoittoaan.

Flown ohjelmistoon liittyvät myös Belle And Sebastian ja The War On Drugs. Skotlantilaisyhtye Belle And Sebastian julkaisi eilen yhdeksännen studioalbuminsa Girls In Peacetime Want To Dance.

The War On Drugsin viime vuonna julkaistu Lost In The Dream -albumi keikkui Beckin levyn tavoin vuoden 2014 parhaiden levyjen äänestyksissä kärkijoukossa.

Muita tähän mennessä varmistuneita ensi kesän Flow-esiintyjiä vuodelle 2015 ovat brittiläiset Florence + The Machine ja Alt-J, yhdysvaltalaiset Major Lazer, Flying Lotus, Run The Jewels, Future Islands ja Foxygen sekä norjalainen Todd Terje.

Lisää luettavaa