Syöpää vastaan kamppaileva Dave Mustaine julkaisi tiedotteen tilanteestaan – kiittää yleisöä tuesta

Sami Lommi

Megadethin Dave Mustaine jatkaa taisteluaan kurkkusyöpää vastaan, ja kamppailu sujuu ilmeisesti hyvin. Mustaine julkaisi sosiaalisessa mediassa tiedotteen, jonka mukaan syöpähoidot on saatu melkein loppuun, ja kaikki näyttää etenevän niin kuin pitää.

”Hoidon viimeinen osio on melkein ohi, ja lääkärit ovat hyvin positiivisella mielellä edistykseni suhteen. Haluan kiittää teitä kaikkia tuesta ja onnentoivotuksista, joita olette antaneet viime kuukausina. En voi osoittaa riittävästi kiitollisuutta”, Mustaine kirjoittaa.

”Seuraavina viikkoina tilanteeni arvioidaan, ja pidän teidät ajan tasalla edistymisestäni kunhan pääsemme lähemmäs Megacruise-risteilyn lähtöpäivää! On hienoa nähdä teidät taas, ja kaikki mukana olevat artistit ajattelevat varmasti samoin.”

Megacruise on Megadethin nimikkoristeily, joka järjestetään lokakuussa. Megadeth on mukana menossa ainakin jollain tavalla, mutta on epävarmaa, kykeneekö Mustaine vielä tuossa vaiheessa esiintymään. Sen verran luottavaisin mielin mies on kuitenkin liikkeellä, että ensi vuonna pukkaa taas maailmankiertuetta. Rundi käynnistyy Helsingin Hartwall-areenalla 20. tammikuuta.