The Beatlesin Let It Be -levystä tulossa hulppea uusi painos – Mukana useita kymmeniä ennen julkaisemattomia raitoja

Peter Jacksonin työstämä dokumentti tulee myös striimattavaksi loppuvuodesta.

Loppuvuodesta julkaistaan ohjaaja Peter Jacksonin (Taru sormusten herrasta– ja Hobitti-trilogiat, King Kong) työstämä kolmeen osaan jaettu dokumenttielokuvien sarja Get Back, jossa seurataan The Beatles -yhtyettä näiden työstäessä viimeiseksi jäänyttä Let It Be -albumiaan. Jackson on työstänyt dokumenttinsa Michael Lindsay-Hoggin ohjaamaa Let It Be -elokuvaa (1970) varten kuvatusta materiaalista, jota on retusoitu nykytekniikan avulla.

Julkaisun kunniaksi myös itse Let It Be -albumista julkaistaan 15. lokakuuta uusi juhlapainos, joka sisältää kaikkiaan 41 aiemmin (virallisesti) julkaisematonta raitaa. Mukana on studion leikkaamon lattialle jääneitä otoksia, jamittelupätkiä ja treeniäänityksiä. Super deluxe -versio sisältää myös kirjan, jossa on aiemmin julkaisemattomia kuvia ja artikkeleita. Kirjan esipuheen on kirjoittanut itse Paul McCartney.

Peter Jacksonin ohjaama Get Back julkaistaan puolestaan Disney+ -suoratoistopalvelussa 25.-27. marraskuuta jakso per päivä tahdilla. Kukin jaksoista kestää kaksi tuntia.