Thrash metal -konkarit yllättävän biisivalinnan äärellä – Näin lähtee hevimiehiltä U2

Anthraxin Charlie Benante tunnustautuu kovaksi U2-faniksi.
12.8.2020 10:09

Thrash metal -yhtye Anthraxin rumpali Charlie Benante on korona-aikana kunnostautunut toden teolla etäjamitteluvideoiden tehtailussa soittaen covereita laidasta laitaan yhdessä nimekkäiden muusikkoystäviensä kanssa. Tuoreimmalla videollaan Benante, Anthrax-basisti Frank Bello sekä Death Angel -laulaja Mark Osegueda ovat kenties hieman yllättävänkin kappalevalinnan äärellä.

”New Yorkissa oli radiokanava WLIR, joka oli ensimmäisiä ’alternative’-musiikin kanavia ja sieltä kuulin ensimmäistä kertaa U2:ta”, Benante kertoo videon saatetekstissä.

”Heidän kappaleensa osuvat syvälle tunteisiin niin musiikin kuin sanoitusten osalta. Vielä tänäkin päivänä kun kuulen Where The Streets Have No Name -kappaleen alun, minulle tulee outo olo – en tiedä onko se iloa vai surua, mutta jotain se ehdottomasti on!”

”Soitamme itse musiikkia, joka on hyvin erilaista kuin U2:n, mutta soitamme sitä samalla intohimolla ja omistautuneisuudella. Saattaa tuntua oudolta, että valitsimme tällaisen kappaleen, mutta ei se oikeastaan ole. Se on musiikkia! Se on jotain mikä saa sinut liikkeelle ja selviämään päivästä, viikosta, kuukaudesta ja niin edelleen. Kiitos Bono, Edge, Larry ja Adam musiikista, joka on kestänyt ajan hammasta.”

Lisää luettavaa