”Tiedän, että Slashin leirissä työstetään jo uutta musiikkia…” – Paljastiko Alter Bridge -kitaristi GN’R-legendan seuraavan studioprojektin?

1.5.2017 10:31

Erinäisissä sosiaalisen median kanavissa on viime aikoina julkaistu kuvia, joissa Slash istuu studiossa työn touhussa. Mutta minkä projektin parissa silinterihattuinen kitarasankari oikein työskenteleekään, on toistaiseksi vielä hämärän peitossa. Spekulaatiot pyörivätkin villeinä ja arvailut vaihtelevat uudesta soololevystä aina uuteen Guns N’ Roses -materiaaliin saakka.

Nyt asiaan on kenties tullut selvyyttä hieman yllättävästä suunnasta ja täysin vahingossa. Rock Antenne haastatteli nimittäin hiljattain Alter Bridge -yhtyeen kitaristi Mark Tremontia ja tämä kertoi niin yhtyeen kuin Tremonti-sooloprojektinsa tulevaisuudennäkymistä. Lisäksi hän mainitsi niin Alter Bridgessä kuin Slashin taustayhtye Conspiratorsissa laulavan Myles Kennedyn liittyvän pian Slashin seuraan studioon.

– Koko vuosi 2017 on omistettu Alter Bridgelle ja olemme käytännössä koko vuoden kiertueella. Ensi vuonna menemme taas hetkeksi omille teillemme. Minä teen Tremonti-soololevyn ja tiedän, että Slashin leirissä työstetään jo uutta musiikkia. Myles menee ja laulaa siinä. Pallottelemme jatkuvasti näiden kahden, kolmen bändin välillä, Tremonti kertoo.

Mikäli Tremontin puheet siis pitävät paikkansa, on Slashilta odotettavissa uutta soololevyä kenties ensi vuoden puolella. Myles Kennedy puhui alkuvuodesta radiohaastattelussa olevansa ainakin itse halukas jatkamaan yhteistyötä Slashin kanssa, kunhan Guns N’ Roses saa paluukiertueensa taputeltua.

– Pidämme edelleen tiiviisti yhteyttä. Juttelin Slashin kanssa juuri eilen ja viestittelemme jatkuvasti. Mutta mitään kiveen hakattua suunnitelmaa meillä ei ole, koska molemmilla on kiire muiden ryhmiemme kanssa, Kennedy totesi tuolloin.

Lisää luettavaa