Tobias Forgella suuria suunnitelmia Ghost-hahmonsa varalle – Cardinal Copia saattaa tehdä jotain, mitä aiemmat hahmot eivät ole tehneet

Cardinal Copia lavalla Miamissa marraskuussa 2018

Cardinal Copian aikakausi ei välttämättä jää vain yhden levyn mittaiseksi.

Ghost-nokkamies Tobias Forge on tähän saakka luonut joka levyä varten itselleen uuden hahmon, joka heiluu keikoilla mikinvarressa. Esikoislevyllä esiteltiin Papa Emeritus, jonka korvasi toisella albumilla Papa Emeritus II ja kolmannella edelleen Papa Emeritus III. Prequelle-levyllä esiteltiin kuitenkin Cardinal Copia, jonka elinkaari saattaa Forgen mukaan hyvinkin jatkua pidemmälle kuin edeltäjillään.

”Mikäli asiat sujuvat suunnitelmien mukaan, Cardi saattaa olla tarpeeksi vahva ja cool tyyppi tehdäkseen jotain, mitä yksikään aiempi hahmo ei ole tehnyt eli olla mukana kahden levysyklin ajan”, Forge kertoi The Music -podcastin tuoreessa haastattelussa.

”Se on minusta mielenkiintoista, sillä kaikki aiemmat hahmot ovat tavallaan olleet valmiita alusta asti – he ovat jo saavuttaneet tavoitteensa eikä asiaan liity sen kummempaa tarinaa – mutta tämä hahmo esiteltiin hyvin raakana ja tarinansa alkuvaiheessa. Edes minä en aluksi pitänyt hänestä, mutta nyt en malta odottaa nähdäkseni, miten hän kehittyy ja mahdollisesti pukee lopulta kallomaskin ja koko paavillisen asun ylleen.”

Sitä odotellessa Cardinal Copian edesottamuksia pääsee seuraamaan kesällä, kun Ghost lämmittelee lauteet Metallicalle Hämeenlinnan megakonsertissa 16. heinäkuuta.