Toolin kiertue alkoi ikävissä merkeissä – Rumpali Danny Carey soitti keikan läpi lääkärien kehoituksista huolimatta

24.10.2016 18:15

Uutta albumiaan kuin Iisakinkirkkoa rakentava Tool aloitti viime viikonloppuna minikiertueen Yhdysvalloissa. Kiertueen startti Sacramenton Aftershock-festivaaleilla ei kuitenkaan sujunut ihan kuin Strömsössä.

Rumpali Danny Careyn jalkaan iski ennen keikkaa paha stafylokokkibakteerin aiheuttama ihoinfektio. Kitaristi Adam Jones kertoi Careyn sattumuksista Instagramissa julkaisemassaan videossa, jossa tämä kertoo lääkärien ensin luulleen infektiota hämähäkinpuremaksi. Toolin keikka oli vähällä peruuntua, mutta Carey veti koko setin läpi lääkärien kehoituksista huolimatta.

”Suuri hatunnosto herra Careylle, joka soitti koko keikan stafyloinfektiosta huolimatta. Perjantai-iltana hänen haavansa leikattiin auki ja puhdistettiin. Lauantaina Careyn kärsi kovista kivuista päästä varpaisiin ja lääkäri suositteli, että jätämme keikan väliin. Mutta Danny soitti päänsärystä ja kipeistä nivelistä huolimatta”, Jones kiittelee bänditoveriaan ja painottaa sanojaan vielä hashtageilla ”sankari”, ”maailman paras rumpali” ja ”itsepäinen”.

Toolilla on edessään vielä kolme keikkaa tällä kiertueella, jonka jälkeen yhtye toivon mukaan palaa taas sorvin ääreen työstämään seuraavaa levyään.

Lisää luettavaa