Itsensä Bowien rinnalla esiintynyt tribuuttiartisti Suomeen – Ultimate David Bowie Experience Turussa ja Helsingissä

21.4.2016 09:36

Maailman parhaaksi David Bowie –tribuuttiesiintyjäksi nimetty brittiläinen David Brighton tuo kiertueensa Suomeen marraskuussa. Space Oddity – The Ultimate David Bowie Experience –konsertti nähdään Turun Logomossa maanantaina 7.11. ja Helsingin Kulttuuritalossa tiistaina 8.11.

David Brighton on ääneltään, liikkeiltään ja eleiltään niin Bowiemainen, että hän esiintyikin aikoinaan David Bowien kanssa muun muassa Reality-albumin tv-mainoksissa. Brighton on saanut tunnustusta niin Euroopassa kuin Yhdysvalloissa, ja ylistävien keikka-arvostelujen lisäksi hänen kykyjään ovat kehuneet myös Bowien taustavoimat, kuten Young Americans ja Station To Station -albumit tuottanut Harry Maslin.

– Brightonin karisma pitää yleisön otteessaan. Hänen lauluäänensä on huikea ja yhdennäköisyytensä Bowien kanssa häkellyttävä. Voisi jopa luulla, että lavalla on Bowie itse, kirjoitti Los Angeles Review arviossaan.

The Ultimate David Bowie Experience on monimediallinen spektaakkeli, joka vie katsojansa matkalle avaruusajan rock-idolista hienostuneeksi mediatähdeksi. Esityksessä kuullaan Bowien ajattomia klassikoita, jotka jättivät lähtemättömän jälkensä aikamme popkulttuuriin.

David Brighton’s Space Oddity – The Ultimate David Bowie Experience
Logomo, Turku MA 7.11. klo 19.00.
Kulttuuritalo, Helsinki TI 8.11. klo 19.00.

Liput alkaen 59,50 euroa ennakkomyynnissä jo Menolipussa.
Myynti Lippupisteessä (Turun konsertti) ja Ticketmasterissa (Helsingin konsertti) alkaa lauantaina 23. huhtikuuta kello 9.00.

Lisää luettavaa