Äidistä ja tyttäristä – Vesalan kultasingle sai musiikkivideon

"On ilo tehdä töitä osaavien uusien tekijöiden kanssa ja nähdä, että mimmit tulee lujaa alalle joka saralla."
15.7.2016 13:09

Paula Vesala on julkaissut uuden musiikkivideon taannoin Lauantailekanammekin piipahtaneelle, nyt kultaa (yli kaksi miljoonaa toistoa) striimanneelle Älä droppaa mun tunnelmaa -sinkkubiisilleen.

Pätkän on ohjannut Malin Nyqvist ja videon kerrotaan toteutetun yhteistyössä 23.9. teattereihin saapuvan, Selma Vilhusen ohjaaman Tyttö nimeltä Varpu -elokuvan kanssa. Paula Vesala tullaan näkemään myös leffan naispääosassa.

”Pyörin autonromujen seassa vaaleanpunaisissa muina Miss Piggyina.”

– Tämä Malinin ohjaama musavideo asettaa biisin hienosti äidin ja tyttären väliseen suhteeseen, itsekin ajattelin sanoituksia äkkiä ihan eri tavalla, perhedynamiikan kautta. Minä ja nuori näyttelijä Linnea Skog nähdään tässä videossa elokuvamme rooleissa, Vesala kertoo ja jatkaa:

– Videon kuvauspäivä oli Suomen kesää parhaimmillaan: ensin satoi, sitten paistoi, ja sitten satoi ja paistoi yhtä aikaa. Paras juttu oli kyllä se, että koko videotiimi koostui ainoastaan naisista. On ilo tehdä töitä osaavien uusien tekijöiden kanssa ja nähdä, että mimmit tulee lujaa alalle joka saralla. Pyörin autonromujen seassa vaaleanpunaisissa muina Miss Piggyina kun koko muu kuvausryhmä oli mustissa vaatteissa. Tämä biisikin on mun mielestä sellainen hörhelö väriläiskä. Toivottavasti se piristää sateista kesää ja toivottavasti ihmiset muistavat syksyllä mennä katsomaan Selman ohjaamaa ja käsikirjoittamaa mielettömän hienoa elokuvaa.

Älä droppaa mun tunnelmaa on kolmas singlelohkaisu Vesalan kesäkuussa ilmestyneeltä nimikkoalbumilta.

Tyttö nimeltä Varpu -elokuvan ohjaaja ja käsikirjoittaja Selma Vilhunen muistetaan ennen kaikkea vuonna 2014 Oscar-ehdokkuuden napanneesta lyhytelokuvastaan Pitääkö mun kaikki hoitaa?

Vesala: Älä droppaa mun tunnelmaa (ohj. Malin Nyqvist)

Lisää luettavaa