”Viimeiset keikat olivat katkeransuloisia” – Black Sabbathin jäähyväiset tuntuisivat jättäneen Ozzy Osbournelle paljonkin hampaankoloon

26.5.2019 17:29

Black Sabbath kuopattiin helmikuun 4. päivä 2017, mutta kuten kaikki aiemmatkin yhtyeen jäähyväiskiertueen keikat, sekin vedettiin ilman alkuperäisrumpali Bill Wardia. Aiemmin laulaja Ozzy Osbourne on esittänyt yhdeksi syyksi Wardin tuolloista fyysistä kuntoa, mutta Kerrangin tuoreessa haastattelussa Pimeyden prinssi kertoo olevansa kuitenkin harmissaan, ettei rumpali ollut entisten kumppaniensa matkassa.

Asia tuli esiin, kun mieheltä kysyttiin tämän taannoisista lausunnoista, joiden mukaan hän ei erityisemmin nauttinut olostaan Sabbathin jäähyväiskiertueella.

”En ensinnäkään pitänyt siitä, ettei Bill Ward ollut mukana”, Ozzy avautuu. ”Ihmiset laittavat sen minun piikkiini, mutta asia ei oikeasti mennyt niin. Meillä ei ollut aikaa hengailuun vaan meidän piti lyödä hommat käyntiin, mutta olen pahoillani ettei juttu onnistunut Billin kanssa. Tommy [Clufetos] teki hyvää työtä, mutta me neljä aloitimme tämän ja meidän neljän olisi pitänyt se myös päättää.”

”Ne viimeiset keikat Birminghamissa olivat katkeransuloisia, koska sitä ajattelee kuinka pitkälle olimme päässeet ja kuinka paljon olimme saavuttaneet, ja olisi ollut hienoa jakaa se yhdessä”, Ozzy jatkaa. ”Ehkä jonain päivänä järjestetään vielä se vihoviimeinen keikka, en tiedä.”

Wardin jääminen rannalle ajoi bändin jäsenten välit pakkaselle vuosien ajaksi, mutta tuoreiden kuvien perusteella poppoon välit saattavat olla viimeinkin lämpenemässä. Toivotaan näin.

Lisää luettavaa