Vuoden 2016 Emma-tarjokkaat julki – mm. Nightwish ja CMX ehdolla palkinnon saajiksi

Eniten ehdokkuuksia kahmivat Chisu ja JVG.
21.1.2016 14:13

Maamme ansioituneet musiikintekijät vuosittain palkitseva Emma Gaala viettää 30-vuotissynttäreitään Espoon Metro Areenalla maaliskuun 11. päivä.

Eniten ehdokkuuksia vuoden 2015 tekemisistään nappasivat Chisu ja JVG, jotka molemmat ovat ehdolla kaikkiaan kuudessa eri kategoriassa. Yhteensä palkintokategorioita on 20, joista kahdeksantoista ehdokkaat on julkistettu tänään. Gaalailtana huomioidaan vielä niin vuoden striimatuin biisi kuin vuoden myydyin albumikin. Lisäksi on mahdollista, että Emma Gaalassa jaetaan tänäkin vuonna erikseen harkittavia erikois-Emmoja.

Esimerkkipoimintana tarjokkaista mainittakoon Vuoden albumi -pysti, josta kisaavat tällä kertaa seuraavat levyt:

Antti Tuisku: En kommentoi
Cheek: Alpha Omega
Chisu: Polaris
Juha Tapio: Sinun vuorosi loistaa
JVG: 247365 ja
Nightwish: Endless Forms Most Beautiful.

Ehdolle pääsivät myös mm. Tiisu (Vuoden tulokas) ja Paperi T (Vuoden tulokas) sekä CMX:n Mesmeria (Vuoden rock-albumi) ja Mokoman Elävien kirjoihin (Vuoden metallialbumi). Kaikki julkistetut 18 ehdokasta patsaiden saajiksi löytyvät täältä.

Gaalassa esiintyvät mm. Santa Cruz, Antti Tuisku, Chisu, Juha Tapio, Sanni, JVG, Yö sekä Paperi T yhdessä P-K Keräsen kanssa. Liput tilaisuuteen tulevat myyntiin Lippupalveluun maanantaina 25.1. klo 9:00.

Lisää luettavaa