Yle: Jussi Hakulinen ei sittenkään estä kappaleidensa esittämistä Olli Lindholmin muistokonserteissa

Jussi Hakulinen Porissa vuonna 2008

" Homma on paisunut nyt tilaan, jolla ei ole mitään yhtymäkohtia todellisuuteen", lauluntekijä kirjoitti Twitterissä.

Useissa medioissa, myös Soundissa on viime päivinä seurattu Olli Lindholmin muistokonserttien ympärillä käynyttä kuhinaa, jotka liittyvät Jussi Hakulisen Yö-yhtyeelle säveltämiin hitteihin. Hakulinen on vastustanut kappaleidensa esittämistä Lindholmin muistokonserteissa – jotka hänen mukaansa ovat pelkkää Ollin muistolla rahastamista – ja eilen uutisoitiin, että näitä kappaleita ei tulla konserteissa soittamaan.

Mutta tarina ei päättynytkään vielä siihen vaan tänään on asiassa tapahtunut vielä uusi erikoinen käänne. Hakulinen nimittäin kirjoittaa Twitterissä, ettei aio sittenkään estää kappaleidensa esittämistä. Asiasta uutisoi ensimmäisenä Yle.

”Homma on paisunut nyt tilaan, jolla ei ole mitään yhtymäkohtia todellisuuteen. Kyse on vain musiikista ja parista biisistä (jotka eivät ole ilmeisesti edes tulossa Ollin muistokiertuesettiin). En aio kieltää teosteni esittämistä ja pitäydyn kommentoimasta enää tapausta mitenkään!” Hakulinen kirjoittaa.

No jo nyt on kummaa soutamista ja huopaamista. Mahtaako tämäkään jäädä tämän kohun ja kädenväännön viimeiseksi käänteeksi ja uskaltavatko muistokiertueen järjestäjät nostaa Hakulisen hittejä kuten Joutsenlaulu tai Rakkaus on lumivalkoinen vielä settiin? Aika näyttää.