Artisti: Linda Fredriksson

Linda Fredriksson ja kesän viimeiset henkäykset – saksofonitaituri julkaisi uuden musiikkivideon

Linda Fredriksson on tehnyt Juniper-projektinsa kanssa nk. selvää jälkeä. Viime vuonna julkaistu Juniper-albumi on kerännyt runsain mitoin ylistäviä arvioita – esimerkiksi Soundissa levy sai täydet viisi tähteä – ja kesän mittaan soitetut keikat ovat nekin herättäneet yleisössä innostusta. Nyt kotimaan jazz-kentän kärkeen karauttanut Fredriksson jättää hyvästejä menneelle kesälle uudella musiikkivideolla. Katso Neon Light [and the sky was trans] -biisiin tehty video alempaa.

Kun Nick Cave tai Erika Vikman käskivät, kansa totteli – Flow Festival palasi onnistuneesti

Onnistuneen paluun tehnyt Flow Festival saatiin juhlia täydellisessä säässä. Flow’lle tuttuun tapaan äärimmäisen monipuolisen musiikkitarjonnankin puolesta koettiin monia täydellisiä hetkiä. Soundin puolesta Flow’sta raportoivat Jussi Niemi, Virpi Päivinen ja Mikko Meriläinen. Kuvat otti Tomi Palsa.

Keikkansa peruneen Low’n korvaaja löytyi: Linda Fredriksson hälytettiin Helsingin juhlaviikoille

Eilen kantautui tapahtumakentältä ikäviä uutisia, kun Low perui Helsingin juhlaviikoille buukatun konserttinsa. Yhdysvaltalaisen indieyhtyeen oli määrä esiintyä Huvilassa 22. elokuuta Mikko Joensuun kera. Perumiseen on varsin painava ja surullinen syy, sillä rumpali Mimi Parker sairastaa syöpää ja tämä kamppailu estää Low’n syksylle buukatut keikat. Voimia ja toipumisia vain sinne jonnekin.

Kerkko Koskinen julkaisee uutta tuotantoa – vuoden 2007 Agatha-levy saa jatko-osan, mukana Linda Fredriksson

Kerkko Koskisen säveltaiteen ystäville olisi tarjolla hyviä uutisia. Tiedote kertoo, että vuonna 2007 ilmestynyt Agatha-instrumentaalialbumi saa pian jatkoa, ja mukaan on rekrytoitu varsin tasokas solisti: Juniper-soololevyllään kriitikot hurmannut Linda Fredriksson.