Artisti: Rick Rubin

Yksi rockin kuuluisista riidoista on lientymässä – Rick Rubin ei olekaan Corey Taylorin mielestä ”yliarvostettu varjo itsestään”

Ei ole varsinaisesti salaisuus, että Corey Taylor pettyi Rick Rubinin panokseen Slipknotin Vol. 3 (The Subliminal Verses) -albumilla. Muun muassa Slayerin, Beastie Boysin ja Red Hot Chili Peppersin klassikkolevyjä työstänyt Rubin pysytteli Slipknotille etäisenä läpi äänitysten, mikä sai Taylorin kiukkuiseksi.

Edesmennyt tuottajalegenda haastatteli yli 150 artistia – Katso George Martinin Soundbreaking-traileri

8. maaliskuuta kuollut tuottajalegenda George Martin ehti ennen kuolemaansa tuottaa PBS:n kanssa kahdeksanosaisen sarjan Soundbreaking. Sarjassa Sir George Martin haastattelee artisteja ja tuottajia, jotka kertovat tarinoita studioista ja kappaleiden takaa.

Tuottajaguru Rick Rubin ahertaa kovan muusikkokatraan kera erikoisen Star Wars -projektin kimpussa

Pitchfork uutisoi musiikkiproduktiosta, joka on ainakin tutustumisen arvoinen jos ei muuta. Parikymmentä täysveristä rock-, hiphop- ja metalliklassikkoa tuottanut Rick Rubin on kuratoinut Star Wars Headspace -kokoelman, jolle on rakennettu uusia kappaleita Star Wars -elokuvien äänimaailmaa ryöstöviljelemällä. Kuuleman mukaan biisien rakennuspalikoina on käytetty esimerkiksi Darth Vaderin huohotusta ja Wookie-karjuntaa. Hyvä!