DESTRUCTION: Metal Discharge

DESTRUCTION
Metal Discharge
Nuclear Blast

Saksa-thrashin legenda on pitänyt tiivistä julkaisutahtia yllä bändin alkuperäisen basisti-laulajan Schmierin palattua ryhmään vuosituhannen vaihteessa. Vuonna 2000 ilmestynyttä comeback-albumia All Hell Breaks Loose seurasi seuraavana vuonna kakkosalbumi The Antichrist.

Nyt julkaistava Metal Discharge esittelee uusiutuneen Destructionin, kun rumpali Sven Vormann on saanut väistyä Marc Reignin tieltä. Onko sillä merkitystä? On, sillä tämä muutos ei ollut parempaan päin ainakaan Destructionin yhdessä Kreatorin ja Sodomin kanssa tammikuussa 2002 tekemän Nosturin vedon perusteella. Myös uuden levyn perusteella Vormann osoittautuu taitavammaksi paukuttajaksi.

Metal Discharge on tasaisen tappavaa laatutyötä, mutta ei sisällä mitään sellaista, mitä yhtye ei olisi jo tehnyt paremmin. Schmierin persoonallinen laulutyyli on ennallaan, mutta levyn riffit tuntuvat etupäässä olevan peräisin saksalaisen thrash metallin ylijäämävarastolta. Avausraita The Ravenous Beast potkii mukavasti ja sitä seuraava nimikappale on veikeä pastissi muinaisesta Bestial Invasion -klassikosta. Kokonaisuutena Metal Discharge on kuitenkin keskinkertainen ja yllätyksetön thrash-albumi, joka ei tule saamaan Infernal Overkillin tai Eternal Devastationin kaltaista statusta.