RICHARD ASHCROFT: These People

RICHARD ASHCROFT
These People
Cooking Vinyl

Edellisen studioalbuminsa RPA & The United Nations Of Sound -pseudonyyminä vuonna 2010 julkaissut Richard Ashcroft on täällä taas.

The Verven keulilla maineensa luonut herra lukeutuu artisteihin, joiden merkittävä menneisyys on näiden merkkien puitteissa välttämätöntä typistää huomautukseksi. Sen sijaan todettakoon, että These People on aivan kelpo levy.

Nimibiisi ja This Is How It Feels -single junnaavat ashcroftmaisen lihasrelaksanttimaisesti, vaikkakin samaan hengenvetoon on myönnettävä, että aivan Break The Night With Colourin (2006) imuun ne eivät ylläkään.

Toisin kuin monet lajitoverinsa, Richard Ashcroft ei ole koskaan tehnyt levyjä levynteon vuoksi. Kuuden vuoden takaista eksperimenttiä lukuun ottamatta herra ei ole tehnyt viimeiseen 10 vuoteen levyn levyä ylipäätään.

Tältä ”paluukiekolta” löytyvä Black Lines toimii mainiona esimerkkinä Ashcroftin kyvystä sukeltaa biiseihinsä tavalla, joka saa kuulijan vakuuttuneeksi. Puhuttiinpa lyriikoissa mistä tahansa.

Richard Ashcroftin ystävien kannattaa suunnata 15.7. Kirjurinluodolle, missä tunnistettavasoundinen britti nähdään yhtenä alkavan kesän Pori Jazzien pääesiintyjistä.