TESTAMENT: Live In London

TESTAMENT
Live In London
Spitfire

Testament soitti kuluneen kesän Tuskassa erinomaisen keikan alkuperäisellä kokoonpanollaan. Edellisen kerran samainen viisikko oli nähty maassamme Iron Maidenin lämmittelijänä elokuussa 1992. Nyt muutaman paluukeikan tänä vuonna tehnyt pitkäikäisin Testament-joukkue on saatettu myös digitaaliseen muotoon dvd:ksi ja cd:ksi menneen suven Lontoon keikalta.

Mutta voi saasta! Ainakaan äänilevyn paketointi ei lupaa hyvää: edes keikkapäivämäärää ei ole painettu onnettomaan kansilehteen, joka on täytetty 32 valokuvalla. Takakannessakin on vain muutamassa minuutissa kyhätty tarinan tynkä sekä biisilista. Turha kai sanoa, että missään ei kerrota, kuka levyn on äänittänyt ja miksannut. Kyllä tämä kokoonpano olisi todellakin ansainnut parempaa.

Kappalevalinnat vakuuttavat, mutta versiot jättävät toivomisen varaan. Ero toiseen San Franciscon Bay Areasta ponnistavan bändin liveen – eli Exoduksen Another Lesson In Violenceen – on valtaisa. Live In Londonin soundit ovat tuhnut sekä ponnettomat ja soiton livemäisyys sekä väärät äänet viestivät, että studiokorjailuja tai yhtään ylimääräistä miksailua ei ole tehty. Tuskan keikkaan verrattuna jättää levy kovin laimean kuvan.