THE WHO: The BBC Sessions

THE WHO
The BBC Sessions
Polydor

Fleetwood Macin ja Led Zeppelinin erinomaisten BBC-sessioiden jälkeen on tarjolla viiden vartin ajan The Whon räjähtäviä radioäänityksiä. The BBC Sessions dokumentoi hienosti nelikon luomisvoimaisinta kautta eli muutamaa 60-luvun puolivälin jälkeistä vuotta. Bändin singlehitit ovat luonnollisesti mukana My Generationista Substituteen, I'm A Boysta Happy Jackiin ja Pictures Of Lilystä The Seekeriin. Näytteisiin mahtuu myös The Whon rhythm & bluesisempia esityksiä ja palan Willie Dixonin Spoonfulia sisältävä versio Shakin' All Overista.
The BBC Sessions onnistuu välittämään The Whon pop artiin sekoittuvan anarkistisuuden. Neljän erilaisen persoonallisuuden energiat yhdistyvät lavalla dynamiitiksi, jonka tulilankoina palavat Pete Townshendin efekteillä ladattu kitarointi ja Keith Moonin aina-roiskuu-kun-rapataan -tyylinen rumputyöskentely.
The Who noudatti rockissa vain omia sääntöjään – jos niitäkään. Vanhojen fanien lisäksi The BBC Sessions on suositeltava hankinta kaikille niille, joilta on päässyt unohtumaan miltä aito rock'n'roll-kiihko kuulostaa.