700000 dollaria illassa – Ei ihme, että Chester Bennington palasi kotiin

9.11.2015 17:34

Solisti Chester Bennington ei enää vaikuta Stone Temple Pilotsin vahvuudessa. Linkin Park -laulaja liittyi STP:n riveihin vuonna 2013.

– Viime vuodet ovat olleet mahtavia. Stone Temple Pilots oli minulle valtava vaikuttaja nuorempana, joten bändin jäseneksi pääseminen oli valtavan iso juttu. Mutta liika on liikaa…. Stone Temple Pilots, Linkin Park ja oma perheeni veivät kaikki aikaa tahoillaan, joten minun täytyi lopulta tehdä valinta. Päätin hyvässä yhteisymmärryksessä muiden STP-miesten kanssa, että tiemme eroavat, kertoo Bennington.

Stone Temple Pilotsin entinen laulaja Scott Weiland ilmaisee asian hieman toisella tavalla. Miehen raha-arvio sattaa olla ”vähän” yläkanttiin, mutta ainakin pointti tulee selväksi.

– Siis Chesterhän saa jotakuinkin 700 000 dollaria jokaisesta Linkin Parkin keikasta… Stone Temple Pilotsin brändi taas on laskusuunnassa, mikä on suuri sääli, Weiland sanoo Alternative Nationin haastattelussa.

Stone Temple Pilots on kirjoittanut jo uutta materiaalia. Se, kuka yhtyeen laulajaksi päätyy, on vielä tässä vaiheessa auki.

Weiland?

Lisää luettavaa