”AC/DC:n pitäisi lopettaa ilman Briania” – thrashlegenda puki monien ajatukset sanoiksi

Kuten näilläkin sivuilla on kerrottu, niin Gunnari-laulaja Axl Rose on ilmeisesti pestattu AC/DC:n laulajaksi, ainakin tulevien USA:n-keikkojen ajaksi.

Varsinainen laulaja Brian Johnson ei pysty ainakaan tällä hetkellä osallistumaan yhtyeen toimintaan kuulo-ongelmiensa vuoksi.

Mutta saiko mies sen jälkeen tylyjä terveisiä muilta AC/DC-hemmoilta vai ei?

Tämä solistiyhtälö kuulostaa kaiken kaikkiaan haastavalta. Brian Johnson on kuitenkin ollut AC/DC:n keulakuva vuodesta 1980, eikä miehen korvaaminen tunnu äkkiseltään kovinkaan ”oikealta” tai ”reilulta”.

Anthraxin kitaristi Scott Ian, erittäin kova AC/DC-fani, sanoo aiheesta suorat sanat brasilialaismedian haastattelussa:

– Älä ainakaan kerro minulle, että he tarvitsevat lisää rahaa! Minun henkilökohtainen mielipiteeni on se, että mikäli Brian ei pysty enää laulamaan, bändin pitäisi yksinkertaisesti lopettaa.

– Pystyykö Axl tulkitsemaan AC/DC:n biisit? En tiedä. En ole kuullut Axlin laulavan pitkään, pitkään aikaan. Ilmeisesti AC/DC on sitä mieltä, että hän hoitaa homman kotiin.

– Jos AC/DC tosiaan jatkaa ilman Briania niin minun mielestäni heidän pitäisi pestata riveihinsä Rose Tattoon Angry Anderson. Tunsin Angryn jo vuonna 1980 ja ajattelin jo silloin, että hänestä tulee AC/DC:n uusi solisti.