Big Four -kiertue maailmanlaajuiseksi?

80-luvun neljän kaupallisesti menestyneimmän thrash-yhtyeen eli Metallican, Megadethin, Slayerin ja Anthraxin Big Four -yhteiskiertue saanee jatkoa jossain vaiheessa. Yhtyeethän soittivat seitsemän Big Four -konserttia Euroopassa kesäkuussa.

– Toivon mukaan rundi jatkuu muissa maanosissa ja miksei muillakin planeetoilla. Fanit rakastivat keikkoja ja niin mekin, Slayerin rumpali Dave Lombardo sanoo.

Rumpalin mukaan Slayer ei myöskään ole niin pelottava yhtye kuin monet luulevat. Suora lainaus: "There are Metallica fans who were maybe scared to go to a Slayer concert, but now they can see both of them and see that Slayer isn’t as scary as maybe most people might think."

Anthraxin Scott Ian puolestaan sanoo: – Kuulin huhuja Big Four -kiertueen jatkumisesta. Se on ehkä paras kuulemani huhu koskaan!

Megadethin Dave Mustaine kommentoi: – Eiköhän homma ole meille muille okei. Katsotaan, mitä Metallica on lopulta mieltä asiasta.

Megadeth ja Slayer kiertävät Yhdysvalloissa heinä- ja elokuussa. Mustainen mukaan myös Anthrax on liittymässä mukaan, ainakin valikoiduille keikoille.

Kaikkien neljän yhtyeen Sofiassa 22. kesäkuuta vetäisemä Am I Evil? -löytyy täältä.