Bruce Dickinson kertoo olleensa yllättynyt siitä, kenet Iron Maiden otti hänen korvaajakseen vuonna 1994 – ”He valitsivat jotakin erilaista”

Jack Antonion isännöimän Do You Know Jack? -radioshown haastattelussa hiljattain vieraillut Bruce Dickinson kertoo olleensa yllättynyt siitä, kenet Iron Maiden valitsi hänen tilalleen yhtyeen keulille 90-luvun alkupuolella. Dickinsonin näkemys tuli esiin kun häneltä kyseltiin Paul Di’Annon korvaamisesta käydyistä keskusteluista vuonna 1981.

”Se oli sama juttu kuin silloin, kun he hankkivat Blaze Bayleyn”, Dickinson sanoo. ”Minä todella tykkään Blazesta. Hän on mukava kaveri. Pidän hänestä ihan vain ihmisenä. Muistan käyneeni managementin toimistossa ja siellä oli heppu, joka ei kuulu enää manageriportaaseen, mutta hän hehkutti kuinka hienoa tämä kaikki on ja kuinka siistiä siitä vielä tulee. Sanoin, että ’Hei, hän sai hienon tilaisuuden. Tietenkin hän tulee tarttumaan siihen. Hänelle on tarjottu hommaa ja tietenkin hän tulee ottamaan sen vastaan.’ Sitten kysyin: ’Onko kukaan ajatellut, mitä hän tulee tekemään vanhemman materiaalin kanssa? Kuinka hän tulee pärjäämään sen kanssa? Ei ainoastaan laulamisen osalta, vaan myös fanien reaktioiden suhteen? Olin kuitenkin yllättynyt Blazen valinnasta. Olin mielissäni hänen puolestaan, mutta tarjolla oli niin monia kovia laulajia. Ajattelin, että ’Vau, he olisivat voineet valita jonkun, jonka ääni pystyisi samaan kuin omani’, mutta he valitsivat Blazen. He valitsivat jotakin erilaista, mutta siihen sisältyy aina omat haasteensa. Ajattelin vain, että oliko kukaan manageriportaassa ottanut huomioon kuinka vaikeaa se tulisi olemaan.”

haastattelun litteroinnista vastasi Blabbermouth.