Eipä arvannut katsoja, kenelle puhui, kun pyysi tuntemattomalta herralta kuvausapua Toolin keikalla

23.10.2019 10:18

Tässäpä sympaattinen pikku-uutinen keskiviikon ratoksi. Eddie Van Halenin poika Wolfgang julkaisi Instagram-tilillään kuvan, jonka tarina pistää väkisinkin hymyilyttämään – isäpappa-Eddie on näemmä onnistunut pysymään niin kauan pois parrasvaloista, että mies pystyy jo sulautumaan ongelmitta ihmismassaan.

Van Halenit olivat katsomassa Toolin keikkaa jossain päin maailmaa, kun satunnainen katsoja lähestyi Eddietä puhelimineen. Sen sijaan, että kaveri olisi pyytänyt esimerkiksi kaverikuvaa maineikkaan kitaristin kanssa, katsoja kysyikin kohteliaasti, voisiko Eddie napata hänestä muistoksi kuvan lavan edustalta. Mitä ilmeisimmin miehellä ei ollut aavistustakaan siitä, kenelle hän puhui.

Eddie teki työtä käskettyä, ja Wolfgang-poika nappasi tilanteesta vaivihkaa kuvan. ”Suosikkihetkeni Toolin keikalta”, Wolfgang kirjoittaa. Tarkoittaneeko tuo sitten, ettei itse keikka ollut kaksinen?

Hienoa joka tapauksessa, että Eddie on niin terve, että pystyy esimerkiksi käymään keikoilla. Viime aikoina kun on kuulunut huolestuttavia huhuja siitä, että kitarajumala kamppailisi jälleen syöpää vastaan.

Lisää luettavaa