Ex-laulaja ei ole yllättynyt Mötley Crüen ja Mick Marsin välisestä kädenväännöstä – ”Valitettavaa, mutta arvattavissa”

5.6.2023 17:44

Mötley Crüe ja yhtyeen pitkäaikainen kitaristi Mick Mars ovat viime aikoina olleet otsikoissa osapuolten välisten riitojen ja kädenväännön vuoksi. Mars, joka bändin viime syksynä julkaiseman tiedotteen mukaan lopetti kiertueiden tekemisen terveysongelmiensa vuoksi, syyttää bändiä siitä, että nämä ”savustivat” hänet ulos ja bändin edustajat ovat puolestaan sitä mieltä, että keikkailun lopettaminen on sama asia kuin bändistä eroaminen. Lisäksi Mars on syyttänyt Mötley Crüen jäseniä siitä, että nämä ovat turvautuneet keikoillaan lähes kokonaan taustanauhoihin eivätkä soita itse.

Mötley Crüen laulajana vuosina 1992–1996 toimineelta John Corabilta kysyttiin tämän vierailtua hiljattain Sofa King Coolin haastateltavana, tuliko Marsin ja bändin välinen riitely hänelle yllätyksenä. Ex-laulaja, joka suhtautui skeptisesti jo syksyllä julkaistuun tiedotteeseen, vastaa hyvin suoraan, että eipä tullut.

”Rehellisesti sanoen en haluaisi sotkeutua Mickin bisneksiin tai Mötleyn bisneksiin. Asia ei kuulu minulle. Sain jostain syystä kuraa niskaani, kun kiersin loppuvuodesta Eurooppaa ja totesin jossain Q&A-tilaisuudessa, että se kyseinen tiedote on täysin Mötleyn ja heidän manageriensa tekemä enkä ole kuullut asiasta mitään Mickiltä. Ja niin kauan kun Mick on hiljaa, olen minäkin, mutta en välttämättä usko kaikkea, mitä nyt kuulen. Minulle se koko touhu oli hyvin odotettavissa. Se on valitettavaa, mutta arvattavissa. Noh… c’est la vie”, Corabi nauraa.

”Totta puhuakseni – enkä tarkoita tätä nyt minään loukkauksena tai törkkäyksenä Mötleylle – minua ei kiinnosta. Ihan oikeasti. Kolmen koronavuoden jälkeen olen vain iloinen, että kaikki ovat päässeet takaisin töihin. Olen iloinen, että Mötley on taas tien päällä. Tiedän, että heidän kiertueensa Def Leppardin kanssa täällä Yhdysvalloissa oli onnistunut. Toivon heille pelkästään kaikkea hyvää. Samoin Mickille. Tämä on heidän välisensä asia.”

Lisää luettavaa