”Hämmentyneen” Mick Marsin edustajat johtavat kitaristia harhaan, toteaa Nikki Sixx ex-bänditoverinsa nostamasta syytteestä

"Olemme aina tukeneet Mickiä, oli hänen tilanteensa mikä tahansa", sanoo basisti.
24.4.2023 12:15

Viime vuonna paluun keikkalavoille tehneen Mötley Crüen ympärillä on viime aikoina käynyt melkoinen kuhina. Kitaristi Mick Mars on vääntänyt muun bändin kanssa kättä, koska tämä sanoi lopettaneensa keikkailut selkärankareumansa vuoksi, mutta muu bändi katsoi Marsin eronneen bändistä kokonaan. Mars syyttää bändiä siitä, että he ovat savustaneet hänet ulos ja vaatii itselleen neljäsosaa käynnissä olevan kiertueen tuloista. Kitaristi on viemässä riitaa oikeussaliin asti.

”Minulla on aika selvä tuntuma siitä, että he halusivat minusta eroon. He ovat halunneet niin jo pitkään. Se on turhauttavaa. Olen melko käärmeissäni että he tekevät tälläistä paskaa. Kannattelin niitä paskiaisia vuosien ajan”, Mars kommentoi Variety-lehdelle.

Mötley Crüen manageri kommentoi tapausta hiljattain, mutta itse bändin jäsenet, basisti Nikki Sixx, rumpali Tommy Lee ja laulaja Vince Neil ovat olleet asiasta hyvin vaitonaisia. Nyt Sixx on kuitenkin kommentoinut asiaa Planet Rockille, joskin hyvin hienovaraisesti.

”Kun joku bändin jäsenistä sanoo, ettei pysty terveysongelmien vuoksi kiertämään, sinulla on kaksi vaihtoehtoa. Bändi voi joko lopettaa 42 vuoden työn jälkeen tai voitte katsoa toisianne ja pohtia, oletteko vielä valmiita lopettamaan. Me olemme hyvässä iskussa ja ymmärrämme, että Mickillä on vaikeuksia terveytensä kanssa. Toivomme hänelle kaikkea hyvää, sillä tiedämme, että hän on tällä hetkellä hieman hämmentynyt ja hänen edustajansa johtavat häntä harhaan. Me kuitenkin keskitymme siihen, miksi olemme täällä”, Sixx toteaa.

Bändi jatkaa Euroopan-kiertuettaan muun muassa Rob Zombien bändistä tutun kitaristi John 5:n kanssa. Sixx sanoo olevansa todella läheinen ystävä John 5:n kanssa ja ylistää kitaristia maasta taivaaseen.

”Enkä tarkoita tätä pahalla ketään muita soittajia kohtaan, mutta aina kun ryhmään tulee uusi soittaja, soitto muuttuu. Soitamme edelleen samoja biisejä, joita yleisö haluaa kuulla, mutta se antaa uutta inspiraatiota. Tilanne olisi sama, jos bändi ottaisi vaikka uuden basistin. Kyse ei ole siitä, että joku toinen olisi huono”, Sixx toteaa.

”Tämä on Mötley Crüelle hyvää aikaa ja inspiroinut meitä myös kirjoittamaan uusia juttuja. Mutta rakastamme menneisyyttämme ja olemme ylpeitä kaikesta mitä olemme tehneet. Olemme aina tukeneet Mickiä, oli hänen tilanteensa mikä tahansa. Mutta olemme hyvin onnellisia siitä, missä olemme juuri nyt.”

Lisää luettavaa