Ghostin seuraavaa albumia suunnitellaan jo kovaa vauhtia – nokkamiehellä jo ”uusi” laulajakin mielessään

1.10.2019 21:07

Ghost-nokkamies Tobias Forge on valottanut yhtyeen tulevaisuudensuunnitelmia Kerrangin tuoreessa haastattelussa. Viime vuonna ilmestyneelle Prequellelle voidaan odottaa seuraajaa vuonna 2021, ja pitkäsoittoa seuraa myös massiivinen 18-kuukauden maailmankiertue.

”Katson monien artistien vitosalbumeita ohjenuoraksi siihen, millainen levyn tulisi olla, [Iron Maidenin] Powerslave toimikoon siitä erinomaisena esimerkkinä”, Forge sanoo. ”Viidenteen albumiin mennessä olet urallasi siinä vaiheessa, että momentum kasvaa ja sinusta riippuvaisilla ihmisillä on odotuksia, joten sinun tulee julkaista jotain spesiaalia. Sinun täytyy vastata huutoon ja tehdä levy, joka on kaiken sen arvoista ja oikeuttaa tämän kaiken.”

Mieheltä tiedusteltiin myös sitä, jatkaako Cardinal Copia -hahmo orkesterin keulilla vielä tulevallakin levyllä.

”Tiedän vain sen, että henkilö tulee tottelemaan nimeä Papa Emeritus IV. Kuka se sitten tulee olemaan, siitä ei ole vielä tietoa”, Forge paljastaa.

Papa Emeritus III sai väistyä Cardinal Copian tieltä ennen Prequellen julkaisua.

Cardinal Copian edesottamuksia päästään todistamaan kuitenkin vielä ainakin kerran Suomessa, kun Ghost esiintyy torstaina 28. marraskuuta Helsingin Hartwall-areenalla.

Lisää luettavaa