Guns N’ Roses julkaisi uuden keikkapätkän – Pitkässä koosteessa mukana Soundgarden-laina sekä harvinaisuus uran alkuajoilta

Yhtye julkaisi puoli tuntia laadukasta videokuvaa vuodelta 2019.

Guns N’ Roses oli yksi niistä lukuisista yhtyeistä, joiden kiertuesuunnitelmat menivät tämän (ja osittain myös ensi) vuoden osalta kankkulan kaivoon. Yhtyeen on tarkoitus palata keikkalavoille jälleen syksyllä 2021 ja jatkaa jo useamman vuoden kestänyttä Not In This Lifetime -kiertuettaan taas syksyllä 2021 Australiassa ja Uudessa-Seelannissa.

Keikkoja odotellessa yhtye on muistellut Slashin ja Duffin paluukiertueen tunnelmia julkaisemalla säännöllisen epäsäännöllisesti pitkiä videokoosteita Not In This Lifetime -rundin keikoilta. Nyt yhtye on julkaissut vuoden viimeisen koosteen, joka on taltioitu lokakuussa 2019 Tennesseen Exit 111 -festareilla. Puolituntiseen videoon on otettu mukaan keikkavakiot Live And Let Die, Knockin’ On Heaven’s Door ja Paradise City, bändin alkuaikoina keikoilla usein soittama Shadow Of Your Love sekä Chris Cornellin kuoleman jälkeen settilistalle nostettu Soundgarden-laina Black Hole Sun. Katso video tuosta yläpuolelta.

Guns N’ Roses työstää myös parhaillaan materiaalia uutta studioalbumia varten. Kitaristi Slash kertoi tuoreessa Cleveland.comin haastattelussa, että uutta musiikkia saadaan toivon mukaan julkaistua joskus vuoden 2021 aikana.