Ostaisitko? Maailmalla kaupan karkeista tehty Steven Tyler -muotokuva ja kymppitonnilla John Lennonin hiuksia

Muusikko-aiheisia erikoisuuksia jälleen tarjolla rahakkaille.

Makeisvalmistaja Wm. Wrigley Jr. Companyn karkkibrändi Skittles on avannut eBay-huutokaupan varsin mielenkiintoisesta tuotteesta. Kyseessä on noin 20 000 skittlesistä valmistettu Aerosmith-laulaja Steven Tylerin muotokuva. Se on tällä hetkellä liikkumassa eteenpäin melkoiseen n. 5000 euron hintaan.

Kyse on kuitenkin hyvästä asiasta: huutokaupan tuotot nimittäin ohjataan lyhentämättöminä Tylerin Janie’s Fund -järjestölle, jonka missiona on hyväksikäyttöä tai muuta kaltoinkohtelua kohdanneiden tyttöjen auttaminen.

Ihan vaan rahat pois -osastolla taas olisi tarjolla John Lennonin hiuksia hänelle, jolta löytyy vähintään noin 11 000 euron edestä niin sanottua säästöylijäämää. ”Suurin koskaan huutokaupattu Lennon-hiustuppo” on peräisin vuoden 1966 parturikäynniltä, jonka yhteydessä Beatle-suortuvat pahan päivän varalle talletti ne omin kätösin leikannut Klaus Baruck.

Lennon-kiehkurat ovat tarjolla ao. parturivisiitistä todistavan aineiston kera, Heritage Auctionsin helmestä pääset kilpailemaan täällä.

Muistattekos: aiemmin maailmalla on mennyt kaupaksi kovaan hintaan mm. muuan AC/DC:n debyyttisingle ja Paul McCartneyn lapsuudenkodin ovi.