”Kukaan ei kaipaa uutta Elton John -albumia” – Laulajalegendalla ei ole tällä hetkellä kovin selviä tulevaisuudensuunnitelmia

Brandon Voight / SplashNews.com / STELLA Pictures/All Over Press

Elton John sanoo nauttivansa mieluiten isänä olemisesta tällä hetkellä.

Muusikkolegenda Elton Johnin pitkäaikainen sanoittaja ja yhteistyökumppani Bernie Taupin kertoi hiljattain Rolling Stone -lehdelle toimittaneensa Johnille lähemmäs parikymmentä uutta laululyriikkaa ja kannustavansa hyvää ystäväänsä tekemään jatkoa vuoden 2016 Wonderful Crazy Night -studioalbumilleen.

”Näkisin niin mielelläni, että hän alkaisi tehdä taas hommia. Rohkaisen häntä siihen jatkuvasti”, Taupin toteaa.

Fanien ei kannata kuitenkaan odotella uutta studioalbumia henkeään pidätellen, sillä Elton John sanoo tuoreessa Record Collectorin haastattelussa, ettei hänellä ole ainakaan tällä hetkellä aikomustakaan työstää uutta musiikkia.

”Minulla ei ole hajuakaan, mitä vittua teen seuraavaksi – ja se tuntuu mahtavalta”, John tuumaa.

”Minusta ei tunnu, että juuri nyt oikea aika ajatella levyn tekemistä. Olen isä ja rakastan olla isä. Ennen pitkää pääsen taas siihen mielentilaan, että sävellän ja äänitän, mutta kukaan ei kaipaa uutta Elton John -albumia juuri nyt.”

No, onneksi voimme aina kuunnella miehen mittavaa aiempaa tuotantoa ja esimerkiksi kuukausi sitten ilmestynyttä Jewel Box -kokoelmaa, johon on koottu runsaalla kädellä harvinaisuuksia ja ennen julkaisemattomia versioita Johnin ja Taupinin pitkän yhteisen matkan varrelta aina alkuajoista saakka.