Marilyn Manson nosti syytteen Evan Rachel Woodia kohtaan kunnianloukkauksesta – Sanoo tämän esiintyneen FBI-agenttina

Wood on syyttänyt entistä seurustelukumppaniaan Mansonia seksuaalisesta hyväksikäytöstä ja raiskauksesta.

Näyttelijä Evan Rachel Wood esitti vuosi sitten julkisuudessa raskaita syytöksiä ex-kumppanistaan Marilyn Mansonista. Wood on sanonut Mansonin käyttäneen häntä seksuaalisesti hyväkseen ja käyttäytyneen hyvin väkivaltaisesti. Myöhemmin Wood on myös väittänyt Mansonin raiskanneen hänet musiikkivideon kuvauksissa.

Woodin tuotua asiat julkisuuteen useat muut Mansonin entiset kumppanit ovat myös kertoneet vastaavista kokemuksistaan ja osa on nostanut Mansonia kohtaan myös syytteitä hyväksikäytöstä ja pahoinpitelystä.

Nyt Manson, oikealta nimeltään Brian Warner on nostanut vuorostaan syytteen Evan Rachel Woodia kohtaan ja syyttä tätä kunnianloukkauksesta, henkisen kärsimyksen aiheuttamisesta, asiakirjan väärentämisestä ja poliisiviranomaisena esiintymisestä. Manson myös jakoi sosiaalisessa mediassa linkin, josta pääsee lukemaan hänen nostamansa syytteet kokonaisuudessaan.

”Tämä syyte on seurausta laittomista toimista, joita vastaaja Evan Rachel Wood ja hänen romanttinen partnerinsa vastaaja Ashley Gore ovat tehneet saadakseen kantaja Brian Warnerin näyttämään julkisuudessa raiskaajana ja hyväksikäyttäjänä. Tämä on ilkeä valhe, joka on musertanut Warnerin suosiota musiikki-, tv- ja elokuvauralla”, Mansonin edustajien kirjoittamassa syytteessä todetaan.

Syytteen mukaan Marilyn Manson ja Wood seurustelivat vuosina 2006-2010 ja että Wood ”janosi vaaraa ja jännitystä”, eikä tämä koskaan esittänyt Mansonista näin julmia väitteitä ennen kuin tapasi Ashley Goren. Mansonin edustajien mukaan rokkaria vastaan esitetyt syytökset ovat Goren ja Woodin salaliitto, jota he ovat punoneet useamman vuoden. Syytteen mukaan Gore ja Wood ovat järjestelmällisesti rekrytoineet ja koordinoineet muita mukaan esittämään syytöksiä rokkaria kohtaan.

”He esiintyivät liittovaltion keskusrikospoliisin (FBI) agenttina ja väärensivät asiakirjan, tarkoituksenaan luoda kuva siitä, että Warnerin niin sanotut ’uhrit’ ja heidän perheensä ovat vaarassa ja että hänestä on käynnissä rikostutkinta”, syytteessä väitetään.