Marilyn Mansonin hyväksikäyttösyytöksiä käsittelevä kohudokumentti tulossa striimattavaksi – katso traileri

Phoenix Rising -dokumentti esitetään kahdessa osassa.
24.2.2022 15:19

Näyttelijä Evan Rachel Woodista, tämän suhteesta Marilyn Mansoniin ja rokkaria vastaan nostetuista hyväksikäyttösyytöksistä kertova kaksiosainen Phoenix Rising -dokumentti on tulossa HBO-suoratoistopalveluun maaliskuussa. Dokumentista on julkaistu tuore traileri, jonka voit katsoa tuosta alempaa.

Kohutun dokumentin ensimmäinen osa Phoenix Rising: Don’t Fall sai ensiesityksensä alkuvuodesta Sundance-elokuvafestivaaleilla. Dokumentissa Evan Rachel Wood kertoo hänen ja Mansonin suhteesta karuja asioita – Woodin mukaan Manson oli suhteessa hyvin väkivaltainen ja muun muassa käytännössä raiskasi näyttelijän musiikkivideon kuvauksissa.

Evan Rachel Wood kertoi Mansonin väkivaltaisuuksista julkisesti helmikuussa 2021. Tämän jälkeen useat muut naiset ovat esittäneet vastaavia syytöksiä laulajasta ja tätä vastaan on nostettu myös useita syytteitä seksuaalisesta väkivallasta ja hyväksikäytöstä. Rolling Stone -lehti julkaisi aiheesta myös laajan artikkelin, jossa näitä tapauksia avataan tarkemmin. Manson on järjestäen kiistänyt kaikki hänestä esitetyt syytökset.

Phoenix Rising: Don’t Fall tulee HBO-palveluun 15. maaliskuuta, toinen osa Phoenix Rising: Stand Up heti seuraavana päivänä.

 

Lisää luettavaa