”Miksi yhdenkään rocktähden tarvitsisi ahdistella naisia? Yleensä se menee toisinpäin” – Roger Daltrey ottaa kantaa ahdistelukohuihin omalla tyylillään

20.5.2018 22:26

The Who -solisti Roger Daltrey päätti hieman nostatella kulmakarvoja tuoreessa haastattelussaan.Kun häneltä kysyttiin, saattaisiko musiikkibisneksessä vaikuttaa seksuaalisia hyväksikäyttäjiä elokuvamaailman Harvey Weinsteinin tapaan, Daltrey tuohtui pelkästä ajatuksestakin.

”Miksi yhdenkään rocktähden tarvitsisi ahdistella naisia?”, mies kysyy. ”Yleensä se menee toisinpäin. Saisinpa punnan jokaisesta kanssani olleesta naisesta. Mick Jaggerkin olisi samalla systeemillä jo miljardööri.”

Legendaarinen laulaja ei näe #MeToo-kampanjan laajentumista musiikkimaailmaan juurikaan mahdollisena. ”Jos sitä tapahtuisi rockpiireissä, se olisi paljastunut jo”, mies tokaisee. ”Se olisi ollut tiedossa jo pitkän aikaa. Mielestäni tämä koko juttu on vastenmielinen. Kyse on vain väitteistä ja kiihkoilevasta roskasta.”

Sanan säilä viuhui myös Britannian työväenpuolueen puheenjohtaja Jeremy Corbynin suuntaan. ”Jeremy Corbyn ei ole sosialisti. Hän on kommunisti”, Daltrey sanoo ja osoittaa sanansa suoraan kotimaansa mahdolliselle seuraavalle pääministerille: ”Ole rehellinen asiasta ja katso kuinka monta ääntä saat Jeremy, sillä muutoin olet muuttamassa Downing Streetille väärin perustein.”

Lisää luettavaa