Noel Gallagher vakuuttaa, ettei Oasis-reunionia tulla näkemään koskaan – Päätöksen taustalla ihmisten vihamielinen kommentointi sosiaalisessa mediassa

Ammattimaiset syyt ovat Noelin mukaan vaihtuneet henkilökohtaisiin.

Noel Gallagher on jälleen joutunut selittämään, miksei Oasiksen paluuta tullaan koskaan näkemään. Tällä kertaa aiheesta keskusteltiin BBC Radio 4:n Front Row -ohjelmassa, josta NME-lehti kirjoittaa katkelmia omilla sivuillaan. Noelin mukaan tämän veli Liam on omilla kommenteillaan ja kirjoittelullaan ”antanut luvan” ihmisille hyökätä häntä ja hänen perhettään kohtaan sosiaalisessa mediassa ja tämä on ollut viimeinen naula Oasiksen arkkuun.

Noel sanoo, ettei itse käytä sosiaalista mediaa, koska se tuo esiin kaikki sellaiset asiat, joita tämä pitää hyvin mauttomana. Hän sanoo vaimonsa ja tyttärensä käyttävän sosiaalista mediaa ja ihmisten heittävän lokaa heidän niskaansa veljesten riitelyn vuoksi.

”Se on hyvin rumaa. Vaimoni on näyttänyt, mitä hänestä kirjoitetaan ja se on häpeällistä. Samoin tyttäreni on näyttänyt, mitä ihmiset sanovat hänestä Oasikseen liittyen. Sekin on hyvin häpeällistä. Se vain lujittaa sitä päätöstä, etten enää koskaan kävele lavalle sen bändin kanssa.”

Noel sanoo syiden olleen aiemmin ammattimaisia, mutta somehuutelu ja Liamin hyökkäykset ovat muuttaneet ne henkilökohtaisiksi.

”Ihmiset käyvät perheeni kimppuun ja yksi tietty henkilö on tehnyt siitä luvallista. Ja sen vuoksi ette tule enää koskaan näkemään Oasista.”

Noel keskusteli samasta aiheesta myös Yahoo Musicin haastattelussa ja vakuutti, ettei mikään saa hänen päätään kääntymään, vaikka niin moni fani Oasis-reunionia odottaakin kuin kuuta nousevaa.

”Ei minulla jäänyt mitään kesken bändin kanssa. Voin kyllä omilla keikoillani katsoa menneisyyteen ja laulaa niitä biisejä niille ihmisille, jotka ovat vaivautuneet paikalle. Mutta en halua välttämättä mennä takaisin ja elää sitä kaikkea uudelleen, koska et ole enää se sama ihminen. Yksinkertaista”, Noel toteaa.

”On aivan yhtä paljon faneja, jotka eivät halua meidän palaavan yhteen, mutta he eivät vain ole yhtä äänekkäitä mielipiteineen. Tiedätkö miksi? Koska heillä on vittu elämä.”