Odotus päättyy – Anton Kabasen uusi yhtye marssii esiin Nightwishin areenakeikalla

8.9.2015 23:07

Battle Beastin kantavana voimana tunnetuksi tullut Anton Kabanen on perustanut uuden yhtyeen. Kabasen ja Battle Beastin teiden eroamisestahan uutisoitiin tällä tavalla.

Tuore bändi on nimeltään Beast In Black ja ryhmä marssii esiin Espoon Barona-areenalla 13. marraskuuta, kun porukka esiintyy Nightwishin konsertin avausnimenä. Beast In Blackin kokoonpano on toistaiseksi hämärän peitossa, mutta asiaan saadaan enemmän selvyyttä lokakuun aikana.

– Tosiaan, Nightwish-konsertti tulee olemaan Beast In Blackin ensimmäinen keikka. Tunnelma on tällä hetkellä erittäin jees, vaikkei tässä ehdikään sinänsä mitenkään ”fiilistelemään”. Uuteen bändiin sekä tulevaan keikkaan liittyvät käytännön seikat ja valmistelut nimittäin vievät lähes kaiken ajan. Sen lisäksi tässä on työn alla myös muita juttuja, jotka eivät liity Beast In Blackiin, mutta toki musiikkiin kuitenkin. Ehkä niistäkin kuullaan sitten, kun oikea aika koittaa, sanoo Kabanen.

Millainen kattaus on luvassa Barona-areenalla?

– Tämä ei ole varmasti suuri yllätys, mutta soitamme Battle Beastin ja Beast In Blackin kappaleita, eli meikäläisen kirjoittamia vanhoja ja uusia biisejä. Melkoisen kasarihenkistä meininkiä se tulee siis olemaan, Kabanen sanoo.

Jäämme odottamaan lisätietoja…

 

Lisää luettavaa