Rob Halford muistelee ainoaa tapaamistaan Bob Dylanin kanssa – ”Hän kysyi minulta mitä Ozzylle kuuluu”

Judas Priest -yhtye nappasi nimensä Bob Dylanin vuoden 1967 John Wesley Harding -albumilta löytyvästä The Ballad Of Frankie Lee and Judas Priest -kappaleesta. Ei siis mikään ihme, että orkesterin keulakuva Rob Halford tarttui välittömästi tilaisuuteen tavata Dylan tilaisuuden auetessa joskus 1990-luvun puolivälin paikkeilla.

”Tapasin hänet noin kolmen minuutin ajan kun [Halfordin sooloyhtye] Fight veti show’n Sony Studiosilla”, Halford muistelee. ”Yksi levylafkan tyypeistä sanoi, että ’Bob Dylan on toisessa huoneessa. Haluaisitko tavata hänet?’ ’Kyllä, kuka nyt ei haluaisi Bob Dylania tavata?’ vastasin.”

”Niinpä tämä kaveri vei minut Dylanin huoneeseen”, Halford jatkaa. ”Siellä oli Bob ja viisi tai kuusi typykkää. Levytyyppi on, että ’Bob, haluaisin esitellä sinut eräälle henkilölle. Tässä on Rob Halford brittiläisestä heviyhtye Judas Priestistä.’ ’Heiii, miten menee? Mitä kuuluu?’ Bob vastasi. Sanoin, että ’Hei Bob, on todella mukava tavata sinut.'”

”’Mistä olet kotoisin?’ hän kysyi.” Halford kertoo. ”’Olen Birminghamista’, vastasin. Hän tuumi, että ’Birminghamista? Mitä Ozzylle kuuluu?’ Sitten minut hätisteltiinkin jo pois.”

Muualla haastattelussa Halford kieltäytyy paljastamasta liikoja tulevasta Priest-albumista. Mies kuitenkin vahvistaa yhtyeen järjestäneen yhden suuren biisinkirjoitussession ja uuden materiaalin kuulostavan ”mahtavalta”.