Slash ei säästele sanoja kehuessaan Megadethin Dave Mustainen kykyjä: ”Nerokas riffinikkari”

Tiesitkös, että Slash ja Dave Mustaine ovat vanhoja tuttuja, jotka jamittelivat keskenään jo ennen Appetite for Destructionin julkaisua vuonna 1986? Näin on asian laita Loudwiren mukaan. Metallisivusto jututti Slashia videohaastattelussa ja uteli, olisiko kaksikkoa mahdollista kuulla joskus samalla levyllä.

Slash vastasi, ettei oikein näe itseään vierailemassa Megadethin julkaisuilla, mutta jonkun muun projektin yhteydessä homma saattaisi toimia. Ainakaan Slashilla ei ole mitään Mustainea vastaan – päinvastoin.

”Hän oli täysi vitun sekopää ja nerokas riffinikkari”, Loudwire kertoo Slashin kirjoittaneen elämäkerrassaan. ”Meillä oli tapana hengailla yhdessä, poltella crackiä ja tehdä todella kovia metalliriffejä. Todella synkkiä ja helvetin raskaita.”

Loudwire pyysi Slashia jatkamaan tästä aiheesta, ja kitaristi kertoi muistelevansa edelleen vanhoja aikoja lämmöllä.

”Se oli todella siistiä. Pidän valtavasti Mustainen riffittelytyylistä”, Slash sanoo haastattelussa.

”Kun olimme yhdessä, vaikka se olikin vahvasti päihteiden vaikutuksen alaisena, se oli hienoa. Saimme kuitenkin asiamme järjestykseen ja jatkoimme omien bändiemme työstämistä, mutta olemme myöhemminkin jamitelleet muutamia kertoja. Hiljattain olimme keikalla, jossa lisäksemme Zakk Wylde ja pari muuta soittivat lavalla, ja se oli aika siistiä.”