Slash julkaisi uuden April Fool -musiikkivideon – Katso keikkatunnelmaa uhkuva video tästä

Kappale löytyy kitaralegendan viimeisimmältä 4-sooloalbumilta.
5.5.2022 16:41

Guns N’ Rosesista tuttu kitarasankari Slash on julkaissut uuden musiikkivideon viimeisimmältä yhdessä Myles Kennedy & The Conspiratorsin kanssa tehdyltä albumiltaan. Orkesterin keikoilta kuvatuista pätkistä koostetun April Fool -videon pariin pääset tuosta alempaa.

Helmikuussa julkaistu 4 on nimensä mukaisesti neljäs Slashin ja Myles Kennedy & The Conspirators -yhtyeen yhteistyössä tekemä levy. Levy äänitettiin Nashvillessä ja soitettiin livenä purkkiin vanhan koulukunnan hengessä.

”Olen jo pitkään halunnut mennä sillä osastolla tavallista pidemmälle eli laittaa studiossa kamat pystyyn niin kuin bändi soittaisi klubissa. Ennen se ei ole ollut äänittäjien mielestä teknisesti mahdollista, koska soitto vuotaa liikaa eri raidoille. Nyt kuitenkin sain sellaisen levyn tehtyä ensimmäistä kertaa urallani”, Slash kertoi Soundin haastattelussa.

”Kasasimme kamat ja paukutimme kymmenen biisiä purkkiin viidessä päivässä. Oli mahtavaa, kun vahvistimet ja monitorit olivat ihan niin kuin soittaisimme keikalla. Myles oli ainoa, jonka piti laulaa erillisessä kopissa.”

”Aiempiin levyihimme verrattuna 4:lla on hyvin omanlaisensa soundi. Ei sitä voi sormella osoittaa, mutta sen kyllä aistii. Rockbändin nauhoituksiin tarvitaan kimpassa soittamisen synergiaa, jossa soittajat saavat voimaa toisistaan ja seuraavat toistensa menoa. Minulle sellainen on aivan olennainen osa rock’n’rollia. Se juttu, josta innostuin pikkupoikana.”

Lue Slashin koko haastattelu tästä.

Lisää luettavaa