Slipknot-nokkamiehellä ei ole ikävä sosiaalista mediaa – ”Se on kamala paikka”

Corey Taylorin mukaan sosiaalinen media on tehnyt asioista keskustelemisen mahdottomaksi.
4.9.2020 09:40

Slipknotista ja Stone Sourista tuttu, oman sooloalbuminsa 2. lokakuuta julkaiseva Corey Taylor on pysytellyt visusti erossa sosiaalisesta mediasta jo jonkun aikaa. Tuoreessa Philadelphian WMMR:n haastattelussa Taylor sanoo, ettei ole katunut päätöstään hetkeäkään. Laulajan mielestä sosiaalinen media ruokkii huonoja käyttäytymismalleja ja on suuri haitta keskustelukulttuurille.

”Mielestäni se on yksi syy, miksi ihmiset eivät enää osaa puhu toisilleen – kaikki ovat niin tottuneita räjähtämään heti ilman mahdollisuutta vastaväitteille, että olemme unohtaneet, miten asioista kuuluu keskustella. Sanokaa minun sanoneen, mutta pian kouluissa joudutaan opettamaan, miten käydään normaalia keskustelua. Usko pois”, Taylor harmittelee.

”Ennen meillä saattoi olla mielipide-eroja, mutta asioista pystyi puhumaan ilman, että ihmiset kasautuvat päällesi, trollaisivat tai alkaisivat väkivaltaisiksi. Siihen ei reagoitu heti tuhoamalla. Ja minusta sosiaalinen media on tappanut sellaisen normaalin tavan keskustella asioista. Sosiaaliseksi mediaksi se ei ole kovin sosiaalinen, vai mitä? Se on kamala paikka.”

Taylor sanoo, ettei ole kokenut tarvetta palata henkilökohtaisesti hoitamaan some-tilejään edes korona-aikaan, jolloin fyysiset ihmiskontaktit eivät onnistu.

”Se on enemmänkin pitänyt minut entistä kauempana. Ei minulla ole enää edes tilieni salasanoja. Minulla on tyyppejä, jotka hoitavat niitä sivuja puolestani ja silloin tällöin kerron heille, mitä haluan heidän julkaisevan.”

Lisää luettavaa