Spekulaatioihin kyllästynyt Noel Gallagher: pitäisi aloittaa huhu, että aion uudelleenkoota Oasiksen Liamin hologrammin kanssa

Noel Gallagher on ottanut kantaa Oasis-spekulaatioihin, joissa velipoika Liam kokoaisi yhtyeen uudelleen ilman isoveljeään, uutisoi NME. Huhut juontavat juurensa Liamin hyvän ystävän Paul Ashbeen kirjoitettua elokuussa Facebook-päivityksessään nuoremman Gallagherin harkitsevan Noel-vapaata Oasis-paluuta.

Liam itse tosin on jo ehtinyt kommentoida tapausta Twitterissä tavoilleen varsin uskollisesti: ”Älkää välittäkö hänestä [Ashbeestä], hän on henkisesti sairas ja Manchester United -fani.”

Tästäkin huolimatta aihe on herättänyt luonnollisestikin runsaasti kiinnostusta ja Noel joutui vastailemaan siihen liittyviin kysymyksiin myös tuoreessa Rolling Stone -haastattelussaan. Mieheltä udeltiin muun muassa sitä, kuinka usein hän saa kuulla kysymyksiä Oasiksen paluusta. Vastaus ei yllättäne juuri ketään: ”Viikon jokaisena päivänä. Ihmiset sanovat: ’te palaatte vielä, aivan satavarmasti’ ja minä olen että, ’tuo on ihan helvetin tylyä’. He yrittävät vain vaikuttaa mieleeni.”

Entäpä sitten Liam-vetoinen Oasis? Siitä Noel olisi valmis vaikka maksamaankin: ”Maksaisin nähdäkseni sen. Se olisi aivan helkkarin mielenkiintoista. Meidän pitäisi aloittaa huhu, että aion uudelleenkoota Oasiksen ilman Liamia, mutta hänen hologramminsa olisi mukana kuten Tupac Coachellassa. Ei mutta ihan oikeasti, en tarvitse niitä rahoja.”